Cristian Preda: “Plecarea lui Frunzaverde, un semnal de alarma. Nu e exclus ca si altii sa procedeze la fel”

Europarlamentarul Cristian Preda considera ca plecarea din PDL a prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde reprezinta "un semnal de alarma foarte serios" si ca "autoritatea politica din sanul partidului este in criza".

"Plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL e un semnal de alarma foarte serios. Autoritatea politica din sanul partidului e in criza. In perspectiva alegerilor din acest an, acesta e un moment delicat. Nu e exclus ca si altii sa procedeze la fel. Solidaritatea nu se poate construi pornind de la solutii improvizate", scrie Preda pe blog.

Politicianul sustine ca PDL are nevoie de un "proiect national, nu de disiparea energiilor in mici proiecte lasate in seama unor filiale care resimt in primul rand nevoia de coerenta".

"Daca plecarea prim-vicepresedintelui PDL va fi tratata intr-o cheie emotionala - adica in termeni de tradare sau ca un gest care trebuie condamnat, iar nu inteles - vom pierde si mai mult. E nevoie de decenta, nu de injurii. Nu sudalma, ci ratiunea invinge", conchide Cristian Preda.

Citeste si Jurnalul!

Ultimele știri