Antena Căutare

Sorin Frunzaverde ar putea fi validat vicepresedinte al PNL pe 7 aprilie

Fostul prim-vicepresedinte al PDL, Sorin Frunzaverde, ar putea fi validat vicepresedinte PNL in congresul din 7 aprilie. Propunerea a fost facuta de mai multi lideri ai liberalilor, a anuntat vicepresedintele PNL Mihai Voicu, conform Mediafax.

Mihai Voicu a precizat ca momentul intrarii lui Frunzaverde in partid este un detaliu mai putin important si ca va avea loc cel mai tarziu la data alegerilor.


Sorin Frunzaverde, prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, a declarat miercuri, ca a convenit cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si cu lideri judeteni si locali sa fixeze saptamana viitoare calendarul privind demisia sa din PDL si inscrierea in PNL.

"Am convenit cu domnul presedinte Antonescu si cu liderii judeteni si locali sa stabilim acest calendar saptamana viitoare", a spus Frunzaverde.

Marti, Sorin Frunzaverde, prim-vicepresedinte al PDL, a anuntat ca demisioneaza din partidul in care activa pana acum, si va trece la PNL.

foto: Intact Images

Crin Antonescu: "Sorin Frunzaverde este un castig pentru PNL"... Cristian Preda: “Plecarea lui Frunzaverde, un semnal de alarma. Nu e exclus ca si altii sa procedeze la fel”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x