Antena Căutare

CTP despre ministrii lui Ponta: E guvernul centurilor de siguranta

Omul de presa Cristian Tudor Popescu, a comentat luni seara lista celor 21 de ministrii anuntati de premierul desemnat Victor Ponta. "Este guvernul centurilor de siguranta", a spus acesta.

"Nu avem personaje compromise. A rezistat si domnul Ponta si domnul Antonescu presiunilor din partidele in care vin. Numirea lui Marga si lui Corlatean sunt semnul negocierilor stranse din intoriul partidului. E o distorsiune. Sunt solutii provizorii. [...] E guvernul centurilor de siguranta", a comentat CT Poprescu.

Jurnalistul a apreciat totusi ca multe din numele anuntate de premierul desemnat sunt specialisti in domeniiile pe care le vor conduce.

"Exista profesionisti. Nica, Rus, Diaconu, Mariana Campeanu, domnul Orban, acestia sunt profesionisti. Acest guvern fara Igas, 'Lazaroi' si fara 'Udre', va fi un Guvern mai bun decat cel dupa noiembrie, daca castiga alegerilor", a mai spus CTP.





Foto: Intact Images

Guvernul Ponta face turul presei straine... Programul de guvernare al cabinetului Ponta a fost depus la Parlament. Vezi documentul integral!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x