Căutare Live

Cum a reusit Mihai Razvan Ungureanu sa-si dubleze singur salariul

In emisiunea Sinteza zilei, la Antena 3, a fost prezentat un document care demonstreaza faptul ca lista de decont platita de contribuabili pentru a asigura confortul personal al lui Mihai Razvan Ungureanu nu a reprezentat singura ocazie in care fostul premier a utilizat parghiile functiei pe care o ocupa pentru a obtine beneficii de ordin personal. Un alt exemplu  de insolenta, lacomie si dezinteres fata de viata omului de rand.

Pe fondul unui scandal de presa, ce viza arestarea a doi cetateni romani in Irak, pe 5 februarie 2007, Mihai Razvan Ungureanu a demisionat din functia de ministru de Externe, urmand sa revina in postul de reprezentant al Romaniei la Initiativa de Cooperare in Sud-Estul Europei (SECI) de la Viena, post care fusese blocat la numirea sa in functia de ministru de Externe, in decembrie 2004.

Pe 20 februarie 2007, pe cand Mihai Razvan Ungureanu se afla inca la conducerea ministerului de Externe, ca ministru-demisionar, a fost initiatorul a doua acte normative in guvern.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Ioana Basescu va candida pentru un loc in Parlament... Premierul Victor Ponta implineste 40 de ani. Basescu i-a trimis flori, dvs. ce-i urati?...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri