Antena Căutare

Cum îl invită Viorica Dăncilă la dezbateri pe Klaus Iohannis: ”Decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturugă mică care va răsturna carul mare”

Cum îl invită Viorica Dăncilă la dezbateri pe Klaus Iohannis: ” Decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturugă mică care va răsturna carul mare”

Cum îl invită Viorica Dăncilă la dezbateri pe Klaus Iohannis: ”Decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturugă mică care va răsturna carul mare”
Viorica Dăncilă, mesaj acid la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă l-a provocat acid pe Klaus Iohannis la o dezbatere ”unu la unu”, transmițându-i că „decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturugă mică care va răsturna carul mare”. Contextul invitației a fost vizita pe care a făcut-o în Alexandria.

„Am văzut cum dictatorul Iohannis vrea sa fie preşedintele României, dar îi spun de aici, de la Teleorman: România este a românilor şi niciun român nu va permite să împartă România în buni şi răi. Părinţii şi bunicii noştri s-au săturat de tristeţe şi de griji. Avem un preşedinte avid de putere, deciziile lui nu sunt pentru România. Decizia lui este să desfiinţeze PSD, să-l ducă în istorie. Dar preşedintele îşi poate permite orice, nu se gândeşte la imaginea tarii, la viitorul copiilor şi nepoţilor noştri. Am văzut un preşedinte care, ca un diriginte, şi-a luat elevul şi a mers cu el de mână la Guvern. Să ne spună ce? Că guvernarea PSD a fost o guvernare eşuată? El, un un preşedinte absent! Dar eu îl cred. Din vacanţă aceste lucruri se vad foarte greu. A privit de la Cotroceni sau de unde a fost plecat în vacanţă şi cu aroganţă a venit ca să critice Guvernul şi ca să pună cât mai multe bariere acestui Guvern”, a declarat Dăncilă în contextul mitingului electoral de la Alexandria.

Preşedintele PSD a continuat pledoaria afirmând că România are nevoie de preşedinte sensibil și că Klaus Iohannis trebuie să o voteze chiar pe ea.

„De aici din Teleorman îl invit pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu. Suntem obligaţi să venim în faţa românilor şi să spunem ce am făcut pentru ei. Şi dacă nu îi este frică de o femeie, atunci să accepte această provocare. Dacă nu, să îşi ia fustă, eu îmi iau pantaloni. Vreau să îi mai spun preşedintelui Iohannis că decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturuga mica care va răsturna carul mare”, a declarat Viorica Dăncilă.

sursa foto& info: gândul.info

Alegeri prezidențiale 2019: start vot în această noapte în Australia și Noua Zeelandă... Șoc la prezidențiale 2019! Candidatul Ninel Peia este dat dispărut de Poliția din Cluj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x