Antena Căutare

Daniel Constantin: 10 iunie, data la care Romania se desparte de trecut

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, le-a transmis, joi, participantilor la mitingul Uniunii Social Liberale care incheie campania electorala, ca ziua de 10 iunie trebuie sa ramana in istorie ca "data la care Romania se desparte de trecut".

"Ne dorim ca 10 iunie sa ramana in istorie ca data cand Romania se desparte de trecut. Acest eveniment nu reprezinta sfarsitul campaniei electorale. Toti candidatii USL au datoria sa convinga toti cetatenii din aceasta tara sa voteze pentru inlaturarea PDL din toate structurile statului. USL a castigat o batalie politica si astazi avem o guvernare social-liberala. Alegerile locale sunt cele mai importante, este pentru prima data cand venim in fata dumneavoastra, a cetatenilor in aceasta formula. Guvernarea este exprimarea vointei populare. Ne dorim ca vointa populara duminica, pe 10 iunie, sa se materializeze intr-un vot. Ne dorim ca data de 10 iunie sa ramana in istoria Romaniei ca data in care Romania se desparte de trecut, romanii se despart de PDL si aleg USL", a spus presedintele PC.

El considera ca alegerile locale reprezinta primul si poate cel mai important moment din viata USL, dar si un prim test.

"Ne apropiem de primul si poate cel mai important moment din viata USL si anume alegerile locale din 10 iunie. Alegerile locale sunt poate cea mai importanta batalie pe care o ducem pentru ca este pentru prima data cand USL da un test", a spus Constantin.

Daniel Constantin a spus ca romanii trebuie sa cunoasca faptul ca liderii locali democrat-liberali "sunt la fel de vinovati de tot raul" care s-a facut in aceasta tara, intrucat baroni locali ai PDL "au vandut interesele romanilor si au castigat protectia celor care au guvernat si au castigat bani de la bugetul de stat pentru contracte cu firme de familie".

In opinia liderului PC, membrii PDL trebuie mai intai sanctionati prin vot si apoi "in fata legii".

USL a marcat incheierea campaniei electorale, joi, la complexul Romexpo, cu un miting la care participa peste 10.000 de candidati si membri ai Uniunii din toata tara, in prezenta liderilor USL Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Foto: Intactimages

Ponta, la mitingul USL: Mai avem 3 zile pana cand scoatem culoarea portocalie din Bucuresti si din tara... Tentativa de frauda electorala la Targu Neamt nu s-a confirmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x