Antena Căutare

Ponta, la mitingul USL: Mai avem 3 zile pana cand scoatem culoarea portocalie din Bucuresti si din tara

USL a marcat incheierea campaniei electorale, joi, la complexul Romexpo, cu un miting la care au participat circa 10.000 de candidati si membri ai Uniunii din toata tara, in prezenta liderilor USL Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Prezent la marele eveniment, presedintele PSD Victor Ponta le-a transmis participantilor la miting sa nu uite ca USL are datoria de a nu-i dezamagi pe romanii care si-au pus speranta in Uniune ca ii va scapa de "ciuma portocalie".

"Multumesc tuturor celor prezenti, tuturor candidatilor si militantilor USL care si la aceasta ora se lupta pentru a scapa Romania de PDL, de regimul Basescu, de ceea ce dvs. ati numit intotdeauna 'ciuma portocalie'. (...) Avem datoria, cei din USL, sa nu ii dezamagim pe romanii care si-au pus speranta in noi. Am reusit impreuna lucruri extraordinare. Preluarea conducerii Guvernului reprezinta doar un singur pas. Mai avem trei zile pana cand impreuna vom castiga alegerile locale, vom scoate culoarea portocalie si din Bucuresti si din majoritatea covarsitoare a judetelor tarii," a declarat Victor Ponta.

De asemenea, co-presedintele USL Victor Ponta a tinut sa ii atentioneze pe candidatii Uniunii sa fie pregatiti pentru batalia din toamna, "aceea de a avea la Cotroceni un presedinte propus de USL, pe Crin Antonescu".

"Mai avem mai putin de sase luni pana cand impreuna vom castiga alegerile parlamentare si USL va avea majoritatea absoluta in Parlamentul Romaniei. Si mai avem foarte putin timp - si va rog sa retineti acest lucru de la mine Victor Ponta, copresedinte USL - si va rog sa fiti pregatiti pentru urmatoarea batalie - aceea de a avea la Cotroceni un presedinte propus de USL, pe Crin Antonescu. Fiecare batalie dintre acestea este la fel de importanta", a mai declarat Victor Ponta.

Liderul PSD a mai spus ca, de duminica, vrea sa vada ca USL a eliberat cele mai multe judete ale tarii de mafia portocalie.

Foto: Intactimages

Bataie intre sustinatorii PNL si PSD, la Navodari... Daniel Constantin: 10 iunie, data la care Romania se desparte de trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x