Antena Căutare

Daniel Constantin (PC), despre discursul din Parlament al presedintelui: A fost un fel de decernare a premiilor Oscar

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a criticat in cadrul intalnirii de astazi cu liderii de sindicate discursul din Parlament al presedintelui Traian Basescu, care, spune conservatorul, a tinut un discurs "de Oscar".

"A fost un fel de decernare a premiilor Oscar. Foarte multe multumiri. Dar cine il mai crede, nici macar cei care il sustin nu-l mai cred?!", a comentat Constantin.

Co-presedintele USL a sintetizat apoi situatia din mai multe ministere ale tarii.

"In educatie este un haos total, nu zic ca este bine sau rau. Bacalaureatul este o proba a statului, dovada ca sistemul nu a functionat. In sanatate avem o lipsa de transparenta din partea CAS-ului. In economie peste 200 000 de societati au fost inchise in aceasta perioada, TVA-ul de 24% a distrus foarte multe companii, veniturile la bugetul de stat nu s-au marit sub nici un fel", a concluzionat liderul partidului conservator.

Crin Antonescu a ignorat discursul presedintelui, referindu-se mai mult la validarea guvernului Ungureanu de catre Curtea Constitutionala.

"Puterea a distrus sindicatele", a completat presedintele PNL.

Foto: Intact Images

Crin Antonescu: “Curtea Constitutionala, o subsectie a propagandei PDL”... VIDEO! Basescu, huiduit in Parlament: I s-a cerut demisia de la balcon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x