Antena Căutare

Crin Antonescu: “Curtea Constitutionala, o subsectie a propagandei PDL”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca actualul Guvern a fost consacrat drept valid, legitim, de catre Curtea Constitutionala, fara a fi parcurs o procedura parlamentara esentiala care marcheaza un rol al Legislativului.

"Suntem intr-un regim in care ni se spun povesti despre dialog, democratie, in schimb este consacrat de catre aceasta pseudo-Curte Constitutionala drept valid, drept legitim, un Guvern care nu a strabatut, nu a parcurs o procedura esentiala, elementara care marcheaza un rol Parlamentului", a spus Antonescu.

El a preciaz ca, atat Curtea Constitutionala, cat si Consiliul National al Audiovizualului sunt o subsectii ale propagandei PDL.

"In vreme ce filosofii impaciuirii povestesc, fac teorii, explica cum ar fi daca ar fi bine, noi suntem intr-o tara in care Guvenrul este condus de un sef al serviciilor secrete, Parlametul este desfiintat cu acte in regula, Curtea Constitutionala, ca si atatea alte institutii, ca CNA, sunt subsectii ale propagandei de partid, de guvernamant", a spus Antonescu.

Curtea Constitutionala a decis, astazi, ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu este legal investit, respingand sesizarea USL.

Citeste si Jurnalul!

Cearta in PSD: Sova, inlocuit de Ponta din functia de purtator de cuvant al PSD... Daniel Constantin (PC), despre discursul din Parlament al presedintelui: A fost un fel de decernare a premiilor Oscar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x