Căutare Live

Daniel Funeriu cumpara semne de circulatie si papusi

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, condus de Daniel Funeriu, cumpara cate 11.700 de bucati de semne de circulatie, de papusi de manuit, de balante cu numaratoare si 23.400 de bucati de mulaj pentru educarea igienei orale, potrivit anuntului de participare paostat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Metoda aleasa de minister este licitatie deschisa. Valoarea estimata a contractului fara TVA este de 5,8 milioane de lei.

Finantarea este asigurata de la bugetul de stat, potrivit documentatiei postate pe SEAP.

Articolele sunt achizitionate de minister pentru dotarea gradinitelor de la noi din tara. Firmele interesate trebuie sa indeplineasca mai multe criterii.

Achizitia de materiale didactice pentru dotarea gradinitelor face parte din Proiectului pentru Reforma Educatiei Timpurii - 2011.

Ofertele pot fi depuse pana la data de 29 august, ora 10,00, urmand ca la ora 11,00 acestea sa fie deschise.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Elena Udrea: MDRT si-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute... In Coalitie se vrea un BAC mai relaxat la toamna...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri