Antena Căutare

Datorii de milioane de euro: PSD, in pragul falimentului?

Primele concluzii ale auditului financiar comandat de liderul PSD pentru perioada electorala din 2009, aflat inca in desfasurare, reflecta o situatie "foarte, foarte grava" a finantelor formatiunii politice. Datoriile depasesc doua milioane de euro, a declarat Victor Ponta.

Ponta a aratat ca auditul financiar referitor la cheltuielile facute sub Mircea Geoana este in curs de desfasurare, iar primele concluzii indica faptul ca situatia datoriilor este "foarte, foarte grava".

Ponta nu a dorit sa precizeze la cat se ridica valoarea datoriilor, limitandu-se doar sa specifice ca acestea depasesc doua milioane de euro, cifra indicata si de fostul lider de partid, Mircea Geoana.

Presedintele PSD a solicitat, la inceputul lunii martie, realizarea unui control financiar al cheltuielilor efectuate de predecesorului sau, Mircea Geoana, din ultimii cinci ani, el reclamand fapatul ca partidul nu are nici un leu in conturi, dar a acumulat datorii enorme.

Direct vizat de demersul colegului sau de partid, Geoana a calificat gestul drept precipitare de inceput de mandat a unui presedinte foarte tanar, mentionand ca sumele pot fi "rostogolite" o perioada.

"Nu presedintele partidului gestioneaza fondurile de campanie. Nu este campania lui Geoana, este campania PSD pentru candidatul sau la Presedintie", a spus Geoana.

Basescu stia de cazul Voicu din decembrie 2008... Costiniu, Locic si Casuneanu, judecati in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x