Antena Căutare

Decizie: Guvernul isi asuma raspunderea pentru comasarea alegerilor

Guvernul isi va angaja raspunderea, pana la Craciun, pe proiectul privind comasarea alegerilor. Decizia a fost luata in sedinta de astazi a Coalitiei.

"Guvernul isi va angaja raspunderea atat pentru proiectul legii de comasare a alegerilor, cat si pentru legea privind promovarea judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in baza unei decizii politice luate in sedinta de luni a coalitiei", au declarat surse participante la sedinta de luni a coalitiei.

"Intentia este ca angajarea raspunderii sa aiba loc pana la Craciun, iar data alegerilor comasate sa fie decisa ulterior, prin hotarare de guvern", au mai spus sursele citate.

Ministerul Aministratiei si Internelor a propus vineri ca alegerile locale si cele parlamentare sa se desfasoare simultan. Data va fi stabilita prin hotarare de Guvern.

Potrivit MAI, organizarea simultana ar reduce cheltuielile la jumatate, respectiv de la 43 de milioane de euro la aproximativ 22 milioane de euro.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

William Branza (PDL), elogiat si comparat cu Marin Sorescu si Mircea Eliade... Saloanele lui Udrea duc la usa lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x