Antena Căutare

Deputat USR, despre OUG privind alegerile anticipate: Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă şi atitudinea ”Pentru că putem!” tip Codrin Ştefănescu

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu cere Guvernului să publice OUG privind alegerile anticipate, act normativ considerat ”critic” pentru România. ”Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă şi atitudinea «Pentru că putem!» tip Codrin Ştefănescu”, a transmis deputatul.

”După şedinţa de Guvern de ieri am văzut declaraţia asta - «În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial». Sunt 10 zile de când aşteptăm cu toţii să vedem o ordonanţă critică pentru România. Auzim că sunt nemulţumiri la UDMR pe anumite articole, la PSD pe altele” a scris, vineri, pe Afcebook, Ionuţ Moşteanu.

Acesta este de părere că nu se poate face ”alba-neagra” cu legislaţia.

”Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă şi atitudinea «Pentru că putem!» tip Codrin Ştefănescu. Se dovedeşte încă o dată că puterea corupe şi legea este folosită discreţionar în absenţa moralei şi eticii. Cer guvernului Orban să publice de urgenţă ordonanţa şi să începem o dezbatere transparentă. E vorba de viitorul României, nu este o «afacere» PNL – PSD”, a mai scris Moşteanu.

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat joi, la finalul şedinţei de Guvern, că nu există o decizie a premierului Ludovic Orban legată de ordonanţa privind alegerile anticipate şi că atunci când primul ministru va decide, aceasta va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial.

Sursa : news.ro

Tăriceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: Rescrie capitole importante din legile electorale; este o palmă dată... CCR, în motivarea deciziei privind alegerea lui Teodor Meleşcanu în fruntea Senatului: Un grup parlamentar, dacă decide ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x