Antena Căutare

Deputatul Mihail Boldea s-a predat in Kenya

Deputatul Mihai Boldea s-a predat la Consulatul Romaniei din Nairobi, capitala Kenyei, transmite TVR Info, citind surse judiciare.

UPDATE! Mihail Boldea a declaratla un post TV ca revine in Romania pentru ca isi iubeste tara. Deputatul a adaugat ca nu este arestat ci este "un cetatean liber".
Boldea a precizat ca avea bilet de avion dus-intors si ca ar fi urmat sa revina marti in tara, prin Istanbul, insa, in conditiile existentei unui mandat international de arestare pe numele sau, a preferat sa se prezinte la Consulatul Romaniei de la Nairobi astfel incat sa ajunga in Uniunea Europeana.


Avocatul lui Mihail Boldea a declarat, luni, ca a discutat cu clientul lui si ca acesta i-a spus ca vine in Romania "maine sau poimaine", imediat ce rezolva problemele cu biletele de avion si cu actele. Avocatul George Moloman a spus ca a discutat si luni dimineata cu clientul lui, care i-a precizat ca a inceput procedurile pentru a se intoarce in Romania, conform Mediafax.



Procurorii DIICOT au cerut miercuri seara arestarea preventiva in lipsa a lui Boldea, pe care il acuza de constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Cererea a fost judecata si admisa joi de instanta suprema.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au dispus instituirea sehestrului asigurator asupra unui numar de sase imobile, respectiv doua apartamente si patru terenuri, din judetul Galati ale lui Mihail Boldea, se arata intr-un comunicat de sambata al DIICOT.


Deputatul Mihail Boldea este acuzat ca este liderul unui grup infractional care se ocupa cu inselaciuni imobiliare, prejudiciul fiind de peste 1,5 milioane euro.

Pe 17 martie, el parasit teritoriul Romaniei cu o masina, in ziua urmatoare a ajuns in Turcia, de unde a luat o cursa de avion catre Kenya.


foto: Antena3

Tony Blair: "Slabiciunile Romaniei se vad peste tot si sunt la toate nivelurile"... Ponta: Tony Blair mi-a confirmat programul meu economic foarte pragmatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x