Antena Căutare

Deputatul PDL Dan Pasat, la DNA

Dan Pasat s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul in care procurorii au cerut Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii lui preventive pentru santaj.

Pe 11 februarie, Dan Pasat a fost citat la DNA, acesta declarand la plecare ca procurorii anticoruptie i-au comunicat ca i s-a impus masura de obligare de a nu parasi tara pentru 30 de zile.

"Mi s-a pus o masura si anume obligatia de a nu parasi tara. Din punctul meu de vedere este o masura inutila pentru ca oricum nu am plecat niciodata si nici nu am stat cinci luni. Bineinteles ca ma voi conforma acestei masuri pentru ca este obligatia mea legala de a ma conforma ca eu sa nu parasesc tara, sa nu iau legatura cu martorii din dosar, cu invinuitii", a afirmat deputatul.

El a spus ca nici pana acum nu a luat legatura cu partile din dosar in afara de situatia cand s-a intalnit ocazional cu ei, dar ca acum se va feri de acest lucru.

Dan Pasat a solicitat inca o data sa-i fie trimis dosarul in instanta ca sa se poata judeca si a spus ca nu a vazut probele de la dosar.

De asemenea, el a mentionat ca nu exista interceptari din care care sa reiasa santajul de care este acuzat pentru ca a vazut dosarul la parlament.

"De nicaieri nu reiese santajul. M-am dus sa-mi cer dreptul meu. Dreptul pe care il avea societatea unde eram asociat", a subliniat Pasat.

Sursa: Jurnalul National

WikiLeaks: Nominalizarea lui George Maior la SRI, palma peste fata lui Tariceanu... Victor Ponta: "Doar doi lideri PSD sunt impotriva coalitiei cu PD-L: Iliescu (...) si eu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x