Antena Căutare

Deputatul PDL Marian Avram si-a dat demisia: La Tulcea era o situatie de dictatura

Deputatul PDL de Tulcea, Marian Avram si-a dat demisia din gruparea democrat-liberala, urmand sa fie deputat independent pana la o noua optiune politica. Acesta a vorbit joi seara, in emisiunea "La Ordinea Zilei" despre "dictatura" care este in sanul filialei din Tulcea a PDL.

"La Tulcea e o situatie de dictatura in care anumite persoane fac ce doresc. E de fapt o gasca, lucrul acesta nu pot sa-l mai tolerez. Am pornit ca o echipa si am o relatie foarte buna cu primarul partidului, dar problema este cu domnul Tarhon, presedintele consiliului Judetean. [...] Cand esti in banca PDL, trebuie doar sa ridici mana si sa taci din Gura", a spus fostul deputat PDL.

Acesta exclude din start varianta de a se alatura Puterii, in cadrul UDMR sau UNPR si spune ca va lua incepand de luni o

Nu voi merge cu siguranta la Putere, la UNPR. Sincer acum mi-as fi dorit sa nu fac politica, ci sa fiu medic veterinar. Nu merg la Putere", a mai spus Avram.

Foto:business-forum.ro

Elena Udrea, pe blog: "Romania se va confrunta cu un blestem daca va fi condusa de actuala Opozitie"... USL pe ultima suta de metri cu stabilirea candidaturilor: PSD Buzau vrea candidaturi separate de PNL la Buzau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x