Antena Căutare

Elena Udrea, pe blog: "Romania se va confrunta cu un blestem daca va fi condusa de actuala Opozitie"

Elena Udrea prevede un blestem pentru romani daca statul va fi condus de actuala Opozitie. Vicepresedintele PDL scrie, pe blogul personal, ca “in spatele vorbelor celor care in aceste zile chiulesc cu nesimtire, si incearca sa-i prosteasca pe romani, se ascunde multa ipocrizie”.

Fostul ministru mai scrie pe www.elenaudrea.ro , ca ''exista reprezentanti ai USL care incearca sa-si mascheze chiulul nejustificat din Parlament prin diversiuni''.


''Cand vad cata ipocrizie se ascunde in spatele vorbelor celor care in aceste zile chiulesc cu nesimtire, isi incaseaza banii si incearca sa-i prosteasca pe romani, nu ma gandesc decat la ce blestem ar fi pentru tara asta ca oamenii cei mai lenesi, cei mai superficiali, dar care compenseaza prin tupeu, sa ajunga la putere'', a scris Elena Udrea pe blog, conform Antena3.

Tot pe blogul personal , vicepresedintele PDL a scris mai multe opinii politice si repere personale prin care atrage atentia ca in perioada in care a fost ministru al Turismului si apoi al Dezvoltarii Regionale si Turismului, nu a primit indemnizatia de deputat si nici alte ''multe'' dintre beneficiile care decurg din aceasta postura. ''Am mai spus-o si in trecut: spre deosebire de acesti degraba rumegatori de vorbe goale, ale caror atribute definitorii sunt tupeul, superficialitatea si prostia, eu nu am facut bani cand am ajuns in politica'', precizeaza Udrea.

Referindu-se la prezenta sa in Camera Deputatilor, vicepresedintele PDL sustine ca a fost in Parlament si a votat de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, ''primii chiulangii ai tarii''.

foto: Intact Images

Elena Udrea, sefa chiulangiilor la Camera Deputatilor... Deputatul PDL Marian Avram si-a dat demisia: La Tulcea era o situatie de dictatura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x