Antena Căutare

Deputatul USR Cătălin Drulă îi cere premierului să nu blocheze votul studenţilor, mulţi cu viză de flotant: Nu faceţi ce a făcut PSD cu votul din Diaspora. Nu de alta, dar pentru PSD n-a ieşit bine

Deputatul USR Cătălin Drulă îi cere premierului Ludovic Orban să nu blocheze votul studenţilor şi tinerilor din marile centre universitare, dintre care mulţi cu viză de flotant. "Nu faceţi ce a făcut PSD cu votul din Diaspora. Nu de alta, dar pentru PSD n-a ieşit bine", afirmă el.

Cătălin Drulă afirmă că îi este greu să înţeleagă de ce Guvernul Orban se foloseşte de o iniţiativă utilă şi necesară - angajarea răspunderii pentru alegerea în două tururi a primarilor "pentru a da şi o mică şi meschină lovitură dreptului la vot al unor categorii sociale importante".

"Domnule Orban, vă puteţi încă răzgândi. Vă rog să nu blocaţi votul studenţilor şi tinerilor din marile centre universitare, dintre care mulţi cu viză de flotant. Nu faceţi ce a făcut PSD cu votul din Diaspora. Nu de alta dar pentru PSD n-a ieşit bine", spune el.

Drulă adaugă că este inacceptabil ca votul unor categorii de populaţie "care nu convin electoral" să fie blocat prin schimbări de ultim moment.

"Lăsaţi oamenii să voteze acolo unde locuiesc! Ştiu că ştiţi asta. PSD nu trebuie să fie un model pentru nimeni", mai spune el.

Sursa : news.ro

Radu Mazăre cere să fie eliberat! „Am fost adus înainte de alegeri pentru a fi prezentat ca un trofeu”... Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban participă la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x