Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Deputatul USR Cătălin Drulă îi cere premierului să nu blocheze votul studenţilor, mulţi cu viză de flotant: Nu faceţi ce a făcut PSD cu votul din Diaspora. Nu de alta, dar pentru PSD n-a ieşit bine

Deputatul USR Cătălin Drulă îi cere premierului Ludovic Orban să nu blocheze votul studenţilor şi tinerilor din marile centre universitare, dintre care mulţi cu viză de flotant. "Nu faceţi ce a făcut PSD cu votul din Diaspora. Nu de alta, dar pentru PSD n-a ieşit bine", afirmă el.

Cătălin Drulă afirmă că îi este greu să înţeleagă de ce Guvernul Orban se foloseşte de o iniţiativă utilă şi necesară - angajarea răspunderii pentru alegerea în două tururi a primarilor "pentru a da şi o mică şi meschină lovitură dreptului la vot al unor categorii sociale importante".

"Domnule Orban, vă puteţi încă răzgândi. Vă rog să nu blocaţi votul studenţilor şi tinerilor din marile centre universitare, dintre care mulţi cu viză de flotant. Nu faceţi ce a făcut PSD cu votul din Diaspora. Nu de alta dar pentru PSD n-a ieşit bine", spune el.

Drulă adaugă că este inacceptabil ca votul unor categorii de populaţie "care nu convin electoral" să fie blocat prin schimbări de ultim moment.

"Lăsaţi oamenii să voteze acolo unde locuiesc! Ştiu că ştiţi asta. PSD nu trebuie să fie un model pentru nimeni", mai spune el.

Sursa : news.ro

Recomandari