Antena Căutare

Noi detalii despre dezbaterea electorală a lui Klaus Iohannis. Întrebările îi vor fi adresate de opt persoane

Dezbaterea electorală programată de Klaus Iohannis pentru ziua de marți va fi una cu număr limitat de invitați care să pună întrebări. 

Noi detalii despre dezbaterea electorală a lui Klaus Iohannis. Întrebările îi vor fi adresate de opt persoane
Klaus Iohannis va organiza o dezbatere electorală în care opt persoane îi vor adresa întrebări

Potrivit unor surse din PNL citate de Mediafax, doar opt persoane îi vor adresa întrebări președintelui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii care va avea loc marți, începând cu ora 15:00.

„Va fi o dezbatere cu număr limitat de invitaţi care să pună întrebări. Nu e conferinţă de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitaţi să participe”, au explicat sursele citate de Mediafax.

Cine va câștiga alegerile prezidențiale 2019: Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă? Mihai Voropchievici, previziuni șocante!

Conform surselor citate, însă, se pare că președintele Iohannis și PNL nu au stabilit o temă anume pentru discuția dintre președinte și politologii, jurnaliștii ori formatorii de opinie care vor fi prezenți la dezbatere.

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Iohannis va avea loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I, conform SNSPA, care precizează că propunerea sa de a asigura un spaţiu neutru pentru dezbaterea electorală înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România a fost agreată de echipa de campanie a lui Iohannis.

Klaus Iohannis a acceptat! Dezbaterea va avea loc marți, „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”

Klaus Iohannis nu a acceptat o dezbatere cu Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis refuză să participe la dezbaterea cu Viorica Dăncilă, acesta explicând motivele care l-au determinat să ia această decizie într-un mesaj publicat pe Facebook.

”Dragi români,
Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a scris el pe Facebook.

Dan Barna: Particip la vot şi votez actualul preşedinte. Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel. Toate ... Rareş Bogdan: Dăncilă se face de râs, dacă vine la dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis; vor putea pune întrebări în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x