Căutare Live

Diagnostic: Constantin Nicolescu a suferit un accident vascular cerebral

Presedintele Consiliului Judetean Arges este in continuare in stare critica. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca au reusit sa-l stabilizeze, insa acesta nu poate vorbi bine si ar putea intra in sala de operatii.

UPDATE 17.10: Echipa medicala multidisciplinara care-l trateaza pe Nicolescu a stabilit ca acesta a suferit un accident vascular cerebral ischemic, diagnosticul complex incluzand si referiri la un sindrom coronariar acut si la multiple stenoze arteriale, ca efect al hipertensiunii si dislipidemiei. Starea pacientului este evaluata periodic, pentru a se stabili ce tratament se potriveste cel mai bine situatiei sale, medicii luand in calcul posibilitatea unei interventii chirurgicale, daca starea celui internat o va impune.

Starea de sanatate a lui Constantin Nicolescu s-a inrautatit brusc la auzul vestii ca va fi arestat preventiv pentru 29 de zile. A fost dus de urgenta la Spitalul Judetean Arges, iar medicii de acolo au luat decizia de a-l transfera la Spitalul Floreasca din Capitala.

Specialistii cred ca pacientul a suferit un atac de cord si este foarte probabil ca acesta sa fi facut si un accident cerebral, datorita socului.

Presedintele Consiliului Judetean Arges va fi supus unor teste neurologice amanuntite, pentru a se stabili cu exactitate diagnosticul si metoda de tratament.

Intrebat daca Nicolescu va putea fi tratat in penitenciar, in arest preventiv, doctorul Bradisteanu, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovascultara a Spitalului Floreasca, a declarat ca acest lucru va fi posibil doar dupa ce pacientul va fi stabilizat complet.

sursa: Antena3.ro

Crin Antonescu: “Ma astept la alte arestari si inscenari in perioada urmatoare”... Daniel Constantin (PC): “Protocolul cu PSD stipuleaza ca vor fi anumite zone la locale cu candidati comuni”...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri