Antena Căutare

Daniel Constantin (PC): “Protocolul cu PSD stipuleaza ca vor fi anumite zone la locale cu candidati comuni”

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, joi, dupa a doua reuniune a CNC al ACD PNL-PC, ca protocolul care va fi propus PSD stipuleaza, spre deosebire de protocolul PNL-PC, ca vor exista anumite zone la alegerile locale unde cele trei formatiuni vor avea candidati comuni

„Ca punct de plecare (pentru protocolul cu PSD, n.r.) vom folosi protocolul ACD. O mare parte dintre principiile acestuia se vor regasi ca propunere fata de PSD. Lucrurile stau cu totul altfel in acel protocol pentru ca, daca in protocolul pe care il avem cu PNL se spune clar ca mergem pe liste separate la locale, numai acolo unde presedintii de la judet vor hotari ca e bine sa avem liste si candidaturi comune, in protocolul cu PSD se va specifica foarte clar ca vor fi anumite zone la alegerile locale unde vom avea candidati comuni, si aici ma refer la Consiliul Judetean si la primariile municipiu resedinta de judet", a precizat Constantin.

El a aratat ca, in afara de propunerea de protocol, PNL si PC vor propune PSD si un set de principii si masuri economice si politice, care sa fie continute de un document separat, si care sa se refere la depolitizarea institutiilor.

„Pe langa Comitetul fixat pentru analizarea candidaturilor la diverse functii punblice, noi propunem sa facem in viitorul Guvern un proces real de depolitizare a institutiilor publice", a mai spus Constantin.

Sursa: jurnalul.ro

Diagnostic: Constantin Nicolescu a suferit un accident vascular cerebral... Senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat de arestarea lui Nicolescu: Sunt tap ispasitor din cauza functiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x