Căutare Live

Directorul general al Electrica a demisionat

Directorul general al companiei Electrica, Ioan Folescu, a demisionat, pentru ca noua conducere a Ministerului Economiei si-a exprimat neincrederea referitoare la neimplicarea lui politica.

"In ultimii trei ani, cand la conducerea Electrica s-a aflat Ioan Folescu, SC Electrica, cat si filialele de distributie si furnizare a energiei electrice din grup, au inregistrat profit evidentiindu-se in acest sens Filiala Electrica de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord cu un profit de 11 % pe anul 2011, unde presedinte al Consiliului de Administrati este chiar Ioan Folescu", potrivit unui comunicat al companiei.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, miercuri, ca ii va schimba din functie pe toti directorii generali ai companiilor de stat "care au furat si au fost numiti politic".

Foto: Intactimages

Curtea Constitutionala se va pronunta azi cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European... Victor Ponta: Boc, cel mai umil executant al lui Traian Basescu...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri