Antena Căutare

Eckstein Kovacs: UDMR are motive sa ceara anticipate, dar e nevoie de consens politic

Fostul consilier al presedintelui Traian Basescu, udemeristul Peter Eckstein Kovacs a declarat, in cadrul unui interviu la Radio France Internationale (RFI), UDMR-ul are motive solide sa participe "cat mai repede" la alegeri anticipate, structura Uniunii fiind bine consolidata iar adversarii politici directi din sanul comunitatii maghiare fiind abia in stadiul de organizare.



In acelasi timp insa, fostul consilier prezidential a spus ca procedurile pentru declansarea de alegeri anticipate sunt foarte greoaie si nu se pot organiza decat daca toti actorii politici importanti agreaza ideea.

"Daca s-ar incerca a se impune din partea Opozitiei (anticipatele, n.r.), chiar si cu ajutorul UDMR, cred ca nu ar avea sorti de izbanda, ar perturba activitatea politica. Romania nu este intr-o situatie extrema, care sa faca absolut necesare anticipatele. Eu, personal sunt sceptic ca se va intampla", a precizat Eckstein.

Foto: Intactimages

Decizie: Puterea nu vrea anticipate... Elena Udrea, in conflict cu Radu Berceanu: "Vacanta e vinovata pentru acumularea de sentimente si izbucniri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x