Antena Căutare

Eckstein Kovacs: "Unii PSD-isti canta la chitara monarhiei"

Fostul consilier prezidential, UDMR-istul Peter Eckstein Kovacs a declarat, in cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena3, ca presedintele Traian Basescu are "o parere personala" despre monarhie si a explicat iesirile acestuia la adresa Regelui prin faptul ca "unii social-democrati canta la chitara monarhiei".



80% din romani sunt convins ca vor sa isi aleaga seful de stat. Bun, rau, dar stiu ca il schimba. Ce te faci cu unul care e pe viata si mai lasa si mostenitori? Daca iese vreunul cu dizabilitati, ce te faci? Ramai cu el sef de stat?", s-a intrebat Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni Tv.

In urma acestor aprecieri ale sefului statului, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a sesizat Consiliul pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

"Noi suntem republicani convinsi, dar nu vedem un impediment in aniversarea unui fost sef al statului in Parlament", a declarat Olguta Vasilescu la "100 de minute".

Foto: Intactimages

Crin Antonescu si Victor Ponta asigura: USL nu se rupe!... Mircea Cosea si-a anuntat demisia din UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x