Antena Căutare

Electoral: Mazare organizeaza in Constanta un carnaval ca la Rio

Radu Mazare a anuntat in numeroase randuri prin aparitiile sale TV ca nu are nevoie sa-si mai faca campanie electorala, avand in vedere realizarile sale, insa excentricul primar al Constantei nu s-a abtinut sa promita recent faptul ca litoralul va avea un carnaval ca la Rio.

Prezent la inaugurarea unui hotel de tip all Inclusive in Mamaia, Mazare a promis ca distractia va fi la cote maxime in sezonul estival 2012.

''La vara vom avea o nebunie si o feerie ca distractie. In primul rand, in luna august vom avea un carnaval ca in Brazilia, la Rio sau la Sao Paolo. Fiecare din cluburile din Mamaia va avea un car alegoric cu fete, cu costume, muzica si acestea care vor defila in statiunea Mamaia in fiecare joi, vineri, sambata, duminica. In luna august, trei zile va fi inchisa artera principala si va fi un carnaval cu petreceri pana dimineata. (...) In plus vom avea extrem de multe evenimente, de la petreceri pana la prezentari de moda cu creatori celebri din toata lumea'', a afirmat Mazare, conform Mediafax.

Primarul Constantei a anuntat totodata, inagurarea unei pasarele marine in statiunea Mamaia, pentru ca turistii sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze in portul Tomis ca sa ia un vaporas.


Nastase acuza in dosarul "Trofeul calitatii": Instanta de fond s-a comportat ca o instanta politica... Avertismentul lui Ponta: Nu exclud suspendarea lui Basescu daca merge la Consiliul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x