Antena Căutare

Elena Basescu o lauda pe Elena Udrea, intr-o interventie balbaita in Parlamentul European

Elena Basescu se ocupa de imaginea Elenei Udrea si in Parlamentul European. Fiica presedintelui a ridicat in slavi realizarile ministrului turismului. Ca de obicei, discursul a fost unul colorat, plin de balbe si poticneli. Important e ca mesajul a fost inteles: turismul romanesc infloreste.

Elena Basescu s-a incurcat in cuvinte vorbind despre finantarea partidelor politice in Europa si in Romania. Intr-o alta interventie in plenul Parlamentului European, Elena Basescu aduce osanale programului turistic romanesc, pastorit de ministrul Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea.

Logo-ul brandului de tara al Romaniei, celebra frunza prezentata cu fast de ministrul Elena Udrea, a declansat un imens scandal in Romania, in conditiile in care ea este utilizata de mai multe firme din intreaga lume.

Acest lucru nu l-a impiedicat, insa, pe ministrul Turismului sa o printeze pe obiectele promotionale cu care Romania participa la targuri de turism si pe materialele publicitare de prezentare si promovare.

Sursa: Antena3

Daniel Funeriu, noul globetrotter al Guvernului... Bucurestiometrul lui Udrea: capete de catelusi, tomberoane si pomisori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x