Antena Căutare

Daniel Funeriu, noul globetrotter al Guvernului

Cum multi colegi pedelisti ii sugerau zilele trecute ministrului Funeriu sa „zboare” din Guvern, mai-marele de la Educatie s-a gandit, se pare, sa ia nu la figurat, ci chiar la propriu recomandarea si si-a stabilit pentru restul anului nu mai putin de 91 de destinatii externe de deplasare. Tintind probabil la titlul de „globetrotter”, traseele de zbor dorite de Funeriu acopera practic aproape toata lumea, seful de la Educatie „ratand” din schema de deplasari doar unul din cele sase continente: Antarctica.

Astfel, „traseele educationale" incep pe plan intern, continuand apoi prin Europa, sar oceanul in America, pentru a ajunge apoi in torida Africa, in exotica Asie si in indepartata Australie.

Intentia ministerului este exprimata intr-o cerere de oferte de bilete de avion pentru toate aceste rute, eventualele deplasari fiind programate pentru lunile mai-decembrie 2011. Intreaga valoare a contractului este estimata de minister la 805.043 lei fara TVA, adica aproximativ 200.000 de euro.

Potrivit solicitarii facute, ministerul pastorit de Funeriu vrea sa achizitioneze bilete de avion pe plan intern pentru toate marile orase unde exista un aeroport: Cluj, Timisoara, Satu-Mare, Baia Mare, Oradea, Targu-Mures, Bacau, Iasi, Suceava, Sibiu, Arad, Tulcea si Constanta.

Rutele externe pe care doreste a se plimba insa ministrul Funeriu sunt extrem de numeroase si acopera intregul glob, din tarile exotice ale Asiei precum Thailanda (Bangkok), Indonezia (Djkarta), Qatar (Doha), India (New Delhi) in cele cu temperaturi inalte ale Africii - Tunisia (Tunis), Maroc (Casablanca) sau Egipt (Cairo).

Tot articolul, in Jurnalul National

Emil Boc a furat motiunea lui Blaga... Elena Basescu o lauda pe Elena Udrea, intr-o interventie balbaita in Parlamentul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x