Antena Căutare

Elena Udrea a putut să-și vadă fiica din spatele gratiilor. Eva și-a vizitat mama în închisoare: “S-au jucat, au colorat...”

Elena Udrea este în închisoare și își ispășește pedeapsa. Pentru ea ca femeie este foarte greu să fie departe de fetița ei, care o așteaptă acasă alături de tată. Ea a avut parte de o surpriză care i-a mai șters negura supărării, Eva, micuța sa a vizitat-o în închisoare.

Elena Udrea a putut să-și vadă fiica din spatele gratiilor. Eva și-a vizitat mama în închisoare: “S-au jucat, au colorat...” Galerie
Elena Udrea a putut să-și vadă fiica din spatele gratiilor | Hepta

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, în data de 7 aprilie, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.În aceeaşi zi, a fost dată în urmărire şi prinsă pe teritoriul bulgar, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia. Ea a stat în Bulgaria în arest preventiv până în 10 iunie, când autorităţile bulgare au decis definitiv extrădarea sa, fiind adusă în ţară în 16 iunie.

De atunci ea este după gratii în închisoarea pentru femei, Târgşor. După mai multe luni ea și-a văzut fetița pentru a doua oară. Tatăl cele mici nu a vrut să o aducă atunci când trebuia să vorbească despărțire de un geam.

Partenerul Elenei Udrea a povestit cum a fost întâlnirea dintre micuța Eva și mama sa, în închisoare

Având în vedere că Elena udrea se află într-o închisoare pentru femei, condițiile sunt ușor diferite. Fostul ministru și fiica ei în vârstă de 4 ani au petrecut împreună 3 ore într-o cameră specială, numită ‘’MAMA ȘI COPILUL’’.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Elena Udrea face bani și din închisoare. Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunea ei

Important de menționat este faptul că cei doi părinți au hotărât să o țină pe fiică departe de aflarea informațiilor adevărate. Nu vor să îi spună că ea este în închisoare și nici nu vor să se vadă printr-un geam despărțitor.

Citește și: Elena Udrea se topește pe picioare în închisoare. Femeia refuză să mănânce și a slăbit 11 kg. Cum își petrece timpul în pușcărie

Unde crede fiica Elenei Udrea că este cât timp se află în penitenciar

Elena Udrea vrea să își protejeze fiica, mai ales cât timp de află în închisoare. Deși dorul este mare, nu vrea ca micuța să fie adusă în penitenciar. Chiar dacă partenerul ei ar duce-o pe fiica lor la vorbitor, cele două s-ar vedea printr-un geam de plastic și nu ar putea sta una cu cealaltă.

Cu toate acestea, Elena Udrea vorbește zilnic cu fiica ei la telefon și împreună cu iubitul eu, au inventat o poveste mai frumoasă.Potrivit informațiilor, Elena Udrea i-a spus fetiței sale că este la muncă în Italia și acesta este motivul pentru care nu se pot vedea, transmite Spynews.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu Elena Udrea după ultima cerere de suspendare a executării pedepsei de şase ani de închisoare. Decizia ÎCCJ

Ce avere și ce salariu are Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București. Suma uriașă pe care o ia pentru funcția... Cum arată ținuta purtată de Maia Sandu în România. Preşedintele Republicii Moldova s-a întâlnit la Cotroceni cu Iohannis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x