Antena Căutare

Elena Udrea face bani și din închisoare. Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunea ei

Elena Udrea se află acum încarcerată la penitenciarul Târgușorul Nou de lângă Ploiești. Conform avocatei sale, fostul politician refuză să mănânce și consideră că este închisă pe nedrept. În tot acest timp, afacerile ei continuă să meargă și conturile Elenei Udrea cresc.

elena udrea imbracata in alb si gri cu catuse la maini Galerie
Elena Udrea se află acum încarcerată la penitenciarul Târgușorul Nou de lângă Ploiești. Conform avocatei sale, fostul politician refuză să mănânce și consideră că este închisă pe nedrept. În tot acest timp, afacerile ei continuă să meargă și conturile Elenei Udrea continuă să crească | Hepta.ro

Elena Udrea deține jumătate din afacerea Băi Boghiș SRL. Aceasta a investit acolo 375.000 de euro, bani pe care dorește să-i primească de la acționarii cu care nu are o relație bună.

Din luna aprilie, stațiunea Elenei Udrea a intrat în faliment. Cu toate acestea, continuă să fie deschisă și angajații încearcă să atragă clienții cu tot felul de oferte. Conform România TV, afacerea a raportat o cifră de afaceri de 1,88 milioane de lei în 2021.

Citește și: Elena Udrea se topește pe picioare în închisoare. Femeia refuză să mănânce și a slăbit 11 kg. Cum își petrece timpul în pușcărie

Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunea din Sălaj a Elenei Udrea

Stațiunea din Sălaj la care Elena Udrea este acționar a fost inaugurată în 2013. În cadrul ei există mai multe ștranduri cu apă termală, un restaurant, un spațiu pentru sport și agrement, dar și 128 de unități de cazare.

Locația are mai multe căsuțe, care pot găzdui două persoane, și sunt prevăzute cu pat dublu, televizor și baie proprie. Prețul este de 295 de lei pe noapte, iar cinci nopți la demipensiune ajung la 1550 lei. Pentru șase nopți all inclusive, fără băuturi, clienții plătesc 2160 lei.

Citește și: Cine e soția lui Shinzo Abe, premierul asasinat când ținea un discurs. Politicianul i-a lăsat o avere colosală

În stațiune există și apartamente de lux, cu mini piscină privată, în care pot locui patru persoane. Acestea au un cost mai ridicat, respectiv 435 de lei pe noapte. Pentru șase nopți all inclusive, clienții scot din buzuzar 3.000 de lei.

Pentru ce este condamnată Elena Udrea

Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, în data de 7 aprilie, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.

În aceeaşi zi, a fost dată în urmărire şi prinsă pe teritoriul bulgar, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia.

Ea a stat în Bulgaria în arest preventiv până în 10 iunie, când autorităţile bulgare au decis definitiv extrădarea sa, fiind adusă în ţară în 16 iunie.

Citește și: Cine e și în ce controverse politice a fost implicat Shinzo Abe, fostul premier japonez împușcat mortal la un eveniment electoral

Elena Udrea a anunţat, la câteva zile după decizia de extrădare, că a sesizat CSM „pentru a cerceta o situaţie şocantă, şi este posibil şi foarte probabil să explice cum s-a luat decizia ÎCCJ din 7 aprilie, prin care intr-un mod ilegal şi complet abuziv, cu încălcarea deciziei 685/2018 a CCR” i s-a respins Contestaţia în Anulare din dosarul Gala Bute, ceea ce a dus la arestarea sa.

Elena Udrea se topește pe picioare în închisoare. Femeia refuză să mănânce și a slăbit 11 kg. Cum își petrece timpul în ... Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce imagini a publicat pe rețelele sociale: „Sunt recunoscătoare...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x