Antena Căutare

Elena Udrea a rupt PDL Bucuresti in doua

Patru presedinti de filiala din Bucuresti au votat ieri pentru candidatura lui Vasile Blaga la sefia PDL, ei semnand de altfel si pe lista de sustinatori ai secretarului general al partidului. Este vorba despre Bogdan Cantaragiu, presedintele PDL Sector 1, Silvian Ionescu, presedintele Sectorului 3, Romeo Raicu, de la Sectorul 4, si Cristian Poteras, de la Sectorul 6. Pe lista lui Blaga se afla pana luni seara si prsedintele PDL Sector 5, Stefan Pirpiliu, insa ieri, dupa sedinta PDL Bucuresti convocata de Elena Udrea, acesta a schimbat taberele, trecand de partea lui Emil Boc.





"Au fost discutii cu argumente de o parte si de cealalta. Pana in acest moment, semnaturile care s-au dat pentru sustinerea fie a domnului Boc, fie a domnului Blaga, au fost facute in nume personal, pentru ca asa spune Statutul PDL, iar organizatiile se pronunta dupa ce apar motiunile. Am dat acum un vot politic tocmai pentru a nu mai exista aceste interpretari ca organizatia PDL Bucuresti merge o parte intr-un fel, o parte in alt fel. A fost un vot politic, si in unanimitate organizatia si-a exprimat sprijinul pentru dl Emil Boc, urmand ca la aparitia motiunii sa procedam conform Statutului"

"Nici intr-un caz, e o semnatura personala, nu o semnatura pe motiune. Si in cazul meu e o semnatura personala, dar oganizatia a luat decizia ca in ansamblul ei sa-si ofere sustinerea lui Emil Boc"

"Unii au semnat pentru prima candidatura, dupa ce a aparut si a doua, unii au revenit si au semnat pentru cea de-a doua candidatura, altii care nu semnasera deloc pentru prima au semnat pentru a doua"

Jurnalul.ro


Comunicat PSD: Romania risca procedura de infringement datorita noului Cod al Muncii... UPDATE! Motiunea de cenzura a picat. Emil Boc ramane premier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x