Antena Căutare

Elena Udrea gafeaza: Vom semna PROTOCOLURI"

Tensiunea politica din sanul PDL Bucuresti se resimte si in randul presedintelui Elena Udrea. "Vom semna PROTOCOLURI", este declaratia de marti a sefei PDL Bucuresti.

"Intentionam si vom semna PROTOCOLURI cu alte ONG-uri", a spus Udrea in cadrul unei conferinte alaturi de presedintele PNTCD Bucuresti, Alex Stefanescu, pentru protocolul de colaborare politica si sustinere reciproca in perspectiva alegerilor locale din aceasta vara.

Intrebat despre gafa fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, deputatul Theodor Paleologu a refuzat sa comenteze greseala sefei PDL Bucuresti.

"Madam Udrea a avut jumatate din bugetul Romaniei si n-a facut mare lucru. Putea cu banii pe care i-a avut sa stea relaxata acum, inaintea alegerilor, cum stau eu acum. Si eu n-am avut banii ei. Acum e pe un tobogan si se duce la vale", a comentat Radu Mazare, invitat marti seara in emisiunea "Subiectiv".

Foto: Intact Images

MRU ii raspunde lui Ponta: Nu admit o exprimare de acest gen. E vorba si de ipocrizie... Mazare despre trecerea pedelistilor la USL: "Aia au supt la putere si cand scartie caruta basculeaza repede"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x