Antena Căutare

Elena Udrea il vrea sef la PDL pe europarlamentarul Cristian Preda

Elena Udrea il vrea pe europarlamentarul Cristian Preda in conducerea Partidului Democrat Liberal. Ministrul Dezvoltarii si Turismului e de parere ca diferentele de opinie din interiorul partidului din care face parte reprezinta dovada reformarii formatiunii politice.


"Atunci cand vorbesti despre o reforma trebuie sa te uiti putin si la ceea ce iei din istoria partidului, trebuie sa te uiti putin cum conservi traditia partidului. (...) Contributia acestor oameni despre care ati vorbit, Cristi Preda, Monica Macovei, Sever Voinescu, Teodor Baconschi este una esentiala si noi ar trebui sa valorizam prezenta lor in cadrul partidului si as vedea echipa noua de conducere a PDL avand in interiorul sau aceste persoane, acesti oameni", a declarat Elena Udrea, duminica seara, la Realitatea TV.

Europarlamentarul Cristian Preda spune, insa, ca nu se vede la varful partidului.

"Imi face placere sa reamintesc ca eu sunt baza partidului, iar domnul Boureanu e la varf. Si nu vreau sa ma desprind de baza, stau foarte bine aici", a spus Preda, citat de Evenimentul Zilei.

Cristian Preda este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai aprigi critici ai Partidului Democrat Liberal, partid din care face parte.

Crin Antonescu, la discutii cu reprezentantii partidelor parlamentare... Roberta Anastase: "Diurna redusa cu 21% pentru deputatii PSD si PNL, absenti la sedinta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x