Antena Căutare

Elena Udrea, in conflict cu Radu Berceanu: "Vacanta e vinovata pentru acumularea de sentimente si izbucniri"

Schimb de replici dure intre Elena Udrea si senatorul Radu Berceanu. Vicepresedintele PDL i-ar fi reprosat lui Berceanu ca a criticat partidul pe emisiuni publice si ca a ramas blocat in logica alegerilor interne. Elena Udrea a declarat, marti, ca sedinta parlamentarilor PDL nu a fost linistita, pentru ca "sunt foarte multe asteptari si foarte multe nemultumiri", informeaza Mediafax.

In replica, Berceanu i-ar fi spus ca sa nu-l provoace "ca in seara asta face turul televiziunilor si o sa demonstreze ce insemana sa nu menajeze partidul".


Elena Udrea a precizat ca "vacanta a facut ca foarte multe sentimente sa se acumuleze si sa izbucneasca in aceasta prima sedinta".

Intrebata daca sedinta parlamentarilor a fost linistita, avand in vedere ca multi dintre cei care au luat cuvantul s-au auzit si dincolo de usile inchise ale reuniunii, Elena Udrea a raspuns: "Nu. N-a fost linistita, pentru ca sunt foarte multe asteptari, sunt foarte multe nemultumiri, legate de ceea ce urmeaza sa se intample, de faptul ca s-a creat acest context politic social in ultimele saptamani la care parlamentarii partidului nostru intreaba conducerea partidului nostru care sunt solutiile prin care PDL sa raspunda provocarilor, in special problemelor care au fost puse in strada in ultima perioada".

Udrea crede ca este posibil ca in vacanta parlamentara sa se fi acumulat "foarte multe sentimente", care "sa izbucneasca" in aceasta prima sedinta a parlamentarilor PDL.

"Probabil ca vacanta aceasta a facut ca foarte multe sentimente sa se acumuleze si sa izbucneasca in aceasta prima sedinta a parlamentarilor PDL. A fost constructiv, pentru ca s-au spus foarte multe lucruri care pot fi solutii, s-au spus foarte multe lucruri constructive si va trebui sa tinem cont de parerea fiecaruia dintre noi", a adaugat Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca la aceasta sedinta s-a discutat despre noua sesiune parlamentara, despre contextul creat de opozitie, "care si-a propus sa traga chiulul incepand cu acest an", dar au fost si "discutii interne" referitoare la ce urmeaza sa faca PDL in contextul social si politic actual.

Citeste si Vasile Blaga si mai multi membri PDL i-au cerut demisia lui Emil Boc

foto: Intact Images

Eckstein Kovacs: UDMR are motive sa ceara anticipate, dar e nevoie de consens politic... Vasile Blaga si mai multi membri PDL i-au cerut demisia lui Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x