Antena Căutare

Vasile Blaga si mai multi membri PDL i-au cerut demisia lui Emil Boc

Mai multi membri ai Partidului Democrat Liberal i-au cerut demisia lui Emil Boc, relateaza surse din cadrul sedintei, citate de Gandul. Primul ministru i-ar fi rugat pe parlamentari sa aiba rabdare pana saptamana viitoare, cand le va comunica ce pasi va face partidul in viitor.

"M-am saturat de lozinci, cu calmul ajungem in iad. Daca stiti ce trebuie facut spuneti-ne si noua pentru ca noi nu stim. Partidul nu moare fara Blaga sau Boc", i-ar fi spus Vasile Blaga, premierului, conform Hotnews.

Blaga a sustinut ca el prezinta pozitia partidului, afirmand ca sustinerea remanierii nu are legatura cu pierderea alegerilor la congresul din mai, de anul trecut.

Nici interventia Elenei Udrea nu a reusit sa calmeze spiritele, democrat liberalii reprosandu-i ca "imprastie bani prin alte parti".

Pe langa imaginea negativa pe care Emil Boc o atrage asupra partidului, parlamentarii PDL i-au reprosat lui Emil Boc ca nu le da bani suficienti pentru colegii.

Elena Udrea, in conflict cu Radu Berceanu: "Vacanta e vinovata pentru acumularea de sentimente si izbucniri"... UDMR spune nu reorganizarii teritoriale, reformei in Sanatate si votului prin corespondenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x