Antena Căutare

Elena Udrea, la Curtea de Apel Bucureşti, împreună cu partenerul ei: Trebuie să-mi demonstrez nevinovăţia. S-au schimbat multe în ultimul an şi jumătate

Fostul ministru al Dezzvoltării Elena Udrea a sosit, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, de mână cu partenerul ei, aceasta fiind prima prezenţă la instanţă de la întoarcerea în ţară, din Costa Rica.

Fostul ministru al Dezzvoltării Elena Udrea a sosit, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, de mână cu partenerul ei, aceasta fiind prima prezenţă la instanţă de la întoarcerea în ţară, din Costa Rica.

”Trebuie să-mi demonstrez nevinovăţia. S-au schimbat multe în ultimul an şi jumătate”, a declarat Udrea, promiţând că va face mai multe declşaraţii la ieţirea de la instanţă.

Elena Udrea a anunţat în 8 iulie că a revenit în România, precizând că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie.

„Da, m-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiţei mele Eva şi, închiderea procedurii de extrădare”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ea spunea că a ales să ceară protecţie în Costa Rica în condiţiile în care tocmai aflase că este însărcinată, iar „evoluţia în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuţie, nu de o judecată corectă, în baza legii”. „Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranţă, însă ştiţi că am fost arestată când Eva avea 13 zile şi, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vina pe lume în libertate. Dar aşa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în ţara mea şi am aşteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserică unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea şi cei cu adevărat apropiaţi mie, alături de noi”, mai scria Elena Udrea.

Sursa : news.ro

BIOGRAFIE - Ion Cupă, nominalizat la Ministerul Energiei, economist şi lider ALDE Dolj... Dăncilă: Deblocăm plata salariilor din ministerele Mediului, Energiei şi din Ministerul pentru relaţia cu Parlamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x