Antena Căutare

Elena Udrea și Alina Bica reținute în Costa Rica. Le-au săltat din față de la ”Starbucks”, le-au dus la penitenicarul ”Ciobănașul cel milostiv!”

Ziarele din Costa Rica deschid, pe prima pagină, cu arestarea celor două ”fugitive românce”, Elena Udrea și Alina Bica, arestate, miercuri, în capitala statului Costa Rica, San Jose. Conform Organismului de Investigare Juridică (OIJ), Udrea a fost săltată la oara locala 10.00

Ziarele din Costa Rica deschid, pe prima pagină, cu arestarea celor două ”fugitive românce”, Elena Udrea și Alina Bica, arestate, miercuri, în capitala statului Costa Rica, San Jose. Conform Organismului de Investigare Juridică (OIJ), Udrea a fost săltată la oara locala 10.00, în Sabana de Est, un cartier select, pe Strada San Jose, foarte aproape de cafeneaua ”Starbucks”. Bica a fost arestată peste patru ore, ambele fiind transportate la penitenciarul pentru femei ”El Buen Pastor”

”Două politiciene din România, căutate pentru diferite motive în țara lor, au fost reținute, miecuri, de către agenții Organismului de Investigare Juridică (OIJ), membru al Poliției Internaționale (Interpol)”, este vestea prin care presa din Costa Rica anunță arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica.

Prima a fost săltată, direct de pe stradă, în timp ce se afla pe Calle ”San Jose”, la numărul 70, foarte aproape de cafeneaua ”Starbucks”. Arestarea s-a produs miercuri, 03 octombrie, la ora locală 10.00, în cartierul Sabana de Vest. Conform OIJ, pe numele său există emise mandate pentru Corupere, Mită și Abuz de Putere. Apărea cu alertă ROȘIE în lista persoanelor căutate de către INTERPOL. Udrea a fost oprită de agenții INTERPOL în momentul în care-și plimba fetița nou născută.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă ea a părăsit România, cerând azil politic în Costa Rica, unde a ajuns pe 7 februarie 2018 și unde a și născut, cu câteva zile în urmă.

Alina Bica a fost arestată la 14.00, ora locală, tot miercuri, în Sabana de Est. OIJ precizează că pe numele femeii de 44 de ani existau două denunțuri, pentru Mituire și Corupție și, de asemenea, acceași alertă ROȘIE. Niciuna dintre ele nu a opus rezistență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform unor români stabiliți în Costa Rica, ambele arestate au fost transferate la penitenciarul ”Ciobănașul cel Milostiv” din San Jose (denumit, de un an, ”Vilma Curling Rivera”, după numele unei asistente ce avea grijă de deținute). Este o instituție suprapopulată, ca toate de acest gen din acea parte de lume, dar unde arestatele își pot crește copiii!

VIDEO. Primele imagini cu REȚINEREA Elenei Udrea în Costa Rica!... Elena Udrea și Alina Bica, reținute în Costa Rica. ULTIMA ORĂ: „Este SALVAREA Elenei Udrea. Poate scăpa!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x