Antena Căutare

Elena Udrea: Sunt sanse mari ca PDL sa castige viitoarele alegeri

Fostul ministru al Dezvoltarii si Trusmului si liderul PDL Bucuresti a declarat, intr-o emisiune Tv, ca PDL are sanse mari sa castige alegerile in acest an, Guvernul Ungureanu avand premisele sa scoata Romania din criza, ceea ce electoratul va aprecia. "Conceptul a fost sa se retraga ministri vechi din Guvern si sa vina ministri noi, care sunt sprijiniti de cei vechi. Ideea a fost ca lucrurile sa curga lin", a explicat Udrea.

In ceea ce priveste protestele de strada, liderul PDL a spus ca partidul a gresit pe linie de comunicare, permitand astfel dezvoltarea acestora si cresterea in sondaje a Uniunii Social Liberale.

Desi a spus ca "hotarea de a nu face parte din Guvernul Ungureanu i-a apartinut (...) Era rau daca ramaneam pentru ca devenisem tinta principala a atacurilor Opozitiei" si nu mai detine alta functie oficiala in afara de cea de deputat, fostul ministru a respins categoric intrarea in cursa pentru Primaria Capitalei.

"Voi incerca sa-mi castig in continuare locul in politica, prin rezultatele pe care sper sa le obtin. Un politician nu e validat neaparat de echipa care il sustine, ci de votul pe care il obtine (...) Obligatoriu trebuie sa fiu din nou in Parlament, pentru ca doar asa demonstrezi ca ai girul populatiei", a mai spus Elena Udrea.

Foto: Intactimages

UPDATE! Guvernul Ungureanu a TRECUT de votul din Parlament... Crin Antonescu: Daca in PSD exista cultul animalelor, Iliescu sa se exprime in propriul partid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x