Antena Căutare

Emil Boc a avut conturi pe Facebook si Twitter. False!

Premierul Emil Boc a intrat în randul lumii. Acum are cont pe Facebook, pe Twitter si îsi va face si blog. Emil Boc si-a creat contul de pe facebook aseara tarziu. Pe pagina personala el recunoaste ca este interesat de femei si barbaţi iar la capitolul prezentari a postat un link si o poza cu Elena Udrea.

In ziua de Paste premierul Emil Boc recunostea ca a ramas unul dintre puţinii politicieni care nu era activ pe internet.

S-a tinut de cuvant. Primul cont deschis a fost pe Facebook. Are deja activitate. A devenit fan al Partidul Democrat Liberal Cluj si s-a alaturat grupului Partidul Democrat Liberal. Conform prezentarii, Boc este interesat de femei si barbaţi si în cautare de Networking. La capitolul prezentari, a postat, printre altele, un link si o poza cu Elena Udrea.

Si nu în ultimul rand, premierul s-a declarat fan Farmville, cel mai popular joc online de pe site-ul de socializare. Asta inseamna ca zilnic, premierul va trebui sa isi culeaga, virtual, fructele din pomi, sa mulga vacile si sa planteze flori. De altfel, Boc a demonstrat ca este priceput în treburi gospodaresti.

In cursul dupa-amiezii reprezentanti ai guvernului au anuntat ca cele doua conturi sint false, iar la scurt timp ele au disparut de pe internet.

Pastele la politicieni... Dumitru Sechelariu, trimis in judecata de DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x