Emil Boc, catre primarii PDL: "Nu mai faceti parcuri in paduri!"

Premierul Emil Boc a insistat astazi, la Sibiu, in fata colegilor sai de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investitiilor facute cu bani publici, avertizandu-i pe acestia ca s-a terminat cu amenajarea de parcuri in paduri sau a patinoarelor si salilor de sport in localitati unde drumurile sunt de pamant.

"PDL trebuie sa ia taurul de coarne. Este vorba de masuri nepopulare. Facem o investitie uneori de care se minuneaza oamenii. Parcuri in padure. Greseli de neiertat. Va asigur ca nu se va mai repeta. Sunt investitii care nu se justifica. Degeaba alocam resurse"


Boc s-a aratat nemultumit de faptul ca in trei ani de guvernare a reusit sa faca numeroase investitii, insa multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovada ca exista investitii vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul sa spuna ca nu se mai justifica.

"Degeaba faci sala de sport intr-o comuna, un patinoar, daca drumul este de pamant. Avem 40.000 de investitii in Romania. Unele incepute inainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie sa fie continuate. Nu e o politica foarte populara, dar este eficienta, domnilor primari", a declarat Emil Boc.

Premierul le-a reamintit celor prezenti ca a fost primar si ca oamenii vor sa vada proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfarsit.

sursa: Jurnalul

foto: Intact Images

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri