Antena Căutare

Emil Boc despre acuzatiile lui Daniel Morar: Autoritatile statului asigura independenta totala a Justitiei

Emil Boc nu a avut multe de comentat despre acuzatiile lui Daniel Morar. Premierul respecta separatia puterilor in stat si crede ca asa ar trebui sa faca toata lumea.

"Cine are lucruri de spus sa le spuna. Eu atat pot sa va spun din aceasta perspectiva. Din punctul meu de vedere, autoritatile statului asigura independenta totala a justitiei sa-si faca datoria. (...) Justitia trebuie sa-si urmeze cursul firesc iar politicienii sa se ocupe de ceea ce trebuie, fiind desemnati de corpul electoral pentru alte atributii", a declarat primul ministru.

Seful DNA, Daniel Morar, acuza presiunile din partea politicienilor in cazul ministrului Mediului, Laszlo Borbely. Daniel Morar a condamnat public, la televiziunea nationala, presiunile asupra anchetatorilor din acest caz. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta.

Potrivit lui Daniel Morar, in dosarul ministrului Borbely exista "forme de solidarizare care sunt condimentate cu afirmatii facute in necunostinta de cauza si cu acuzatii la adresa procurorilor".

Aceste afirmatii pun presiune pe procuror, in conditiile in care instrumentarea unui astfel de caz este oricum dificila, este de parere seful DNA.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

UDMR face zid in jurul lui Borbely... VIDEO! DNA acuza presiuni politice in cazul ministrului Laszlo Borbely...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x