Antena Căutare

VIDEO! DNA acuza presiuni politice in cazul ministrului Laszlo Borbely

Procurorul sef al DNA, Daniel Morar, a acuzat la televiziunea publica presiunile politicienilor asupra anchetatorilor in dosarul legat de ministrul Mediului Laszlo Borbely.

UPDATE 18.05: Emil Boc despre acuzatiile lui Daniel Morar: Autoritatile statului asigura independenta totala a Justitiei


UPDATE 15.50: Morar: M-am referit la declaratiile lui Voicu, Kelemen si Ponta

Ulterior, Daniel Morar a precizat ca atunci cand a vorbit de presiuni politice, s-a referit la declaratiile lui Voicu, Kelemen si Ponta declaratiile vicepresedinetlui PNL, Mihai Voicu, ale presedintelui UDMR Kelemen Hunor si postarea pe blog a presedintelui PSD Victor Ponta.

Liderul UDMR a declarat ca "nici un om politic si nici o formatiune politica nu se afla in cazul ministrului Borbely."

"Am vazut in ce constau declaratiile de sustinere ale colegilor de partid sau ale altor partide politice si nu fac decat sa constat ca se intampla lucruri care in ultima vreme se repeta in mod obisnuit. Aceasta solidaritate nu ar fi nicio problema pentru procurori daca s-ar opri aici, insa aceste forme de solidaritate sunt condimentate cu afirmatii facute in totala necunostinta de cauza si cu acuzatii la adresa DNA sau a procurorilor. Aceste personaje care fac acuzatii nu cunosc nici situatia de fapt, nici situatia juridica si nici normele juridice aplicabile in materie", a declarat Morar.

Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta in care este deja pus sub acuzare consilierul sau, Szepssy Szabolcs.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, Borbely ar fi beneficiat de lucrari de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firma.

Firma, care apartine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrari de amenajare in valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely.

Foto: Intact Images

Emil Boc despre acuzatiile lui Daniel Morar: Autoritatile statului asigura independenta totala a Justitiei... Nastase: UDMR alege daca "isi va baga mintile in cap" sau se va revolta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x