Căutare Live

Emil Boc face concesii la presiunea strazii

Emil Boc a anuntat intr-o conferinta de presa in jurul orei 16.30 cateva solutii de imbunatatire a traiului romanilor, sperand ca aceste masuri sa linisteasca protestatarii din Piata Universitatii.

"Nu promitem salarii si pensii marite de maine pentru ca nu se poate asa ceva", a explicat Emil Boc inca de la inceput. Premierul a promis in schimb cateva masuri menite sa linisteasca pe cei din Piata Universitatii.

Printre lucrurile promise de Emil Boc s-au regasit:

- reducerea birocratiei la nivelul microintreprinderilor, astfel incat orice roman sa isi poate infiinta firma in maxim 3 zile,

- infiintarea unui Fond de Stat pentru sanatate,

- incurajarea locurilor de munca pentru studenti si oameni in varsta prin masuri de favorizare a firmelor care angajeaza personal din aceste categorii.

Premierul a insistat in mai multe randuri ca in ciuda lipsei de bunastare la nivel social, Romania se bucura de stabilitate economica recunoscuta internationala si ca ar fi un pas inapoi sa se renunte la acest statut pentru a linisti anumite categorii sociale defavorizate.

De asemenea, Emil Boc a invitat in continuare sindicatele si patronatele la dialog.

Intre timp insa, lumea continua sa protesteze in Piata Universitatii, dar si in alte orase importante ale Romaniei.

Cat despre revenirea lui Raed Arafat, Emil Boc a spus ca a fost vorba de o actiune absolut normala, in contextul in care doctorul este persoana potrivita la locul potrivit.

Foto: Intactimages.ro

Crin Antonescu: "Nu avem ce discuta cu acest Guvern!"... Boc confirma: "Domnul Raed Arafat va reveni la pozitia pe care o ocupa"...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri