Antena Căutare

Emil Boc: Germania va ridica restrictiile pentru lucratorii sezonieri din ianuarie 2011

La finalul intrevederii cu Angela Merkel, premierul Emil Boc a declarat ca Germania va liberaliza piata muncii pentru lucratorii sezonieri, incepand cu 1 ianuarie 2011. In prezent, Germania se numara printre statele membre UE care mentin restrictii pentru muncitorii romani si bulgari.

"Salutam decizia Germaniei de a liberaliza piata muncii pentru lucratorii sezonieri, de la 1 ianuarie 2011", a spus Boc.

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns la Palatul Victoria in jurul orei 9.00. Ea a fost primita cu onoruri militare de premierul Emil Boc.

Merkel a ajuns in tara noastra luni seara, iar pentru astazi mai are stabilita o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Apoi cancelarul german se va deplasa la Cluj Napoca. Merkel va discuta cu oficialii romani despre sansele de aderare a tarii noastre la spatiul Schenghen.

Angela Merkel se afla pentru a doua oara in Romania, de cand este sef al guvernului de la Berlin. Prima prezenta in tara noastra a fost prilejuita de summitul NATO din aprilie 2008, cand a avut convorbiri bilaterale cu presedintele Traian Basescu.

Dupa vizita din Romania, Angela Merkel va merge in Bulgaria. Acolo va avea convorbiri cu premierul Borissov si cu presedintele Parvanov.

Nou scandal in Camera Deputatilor: Opozitia a parasit si marti plenul... Angela Merkel, la Bucuresti: Problema integrarii romilor nu va afecta aderarea Romaniei la spatiul Schenghen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x