Antena Căutare

Nou scandal in Camera Deputatilor: Opozitia a parasit si marti plenul

Deputatii opozitiei au refuzat din nou sa participe la sedinta de plen a Camerei Deputatilor, pe motiv ca aceasta este condusa de catre Roberta Anastase, iar la prezidiu se afla si Sever Voinescu. Deputatii PNL si PSD au parasit, si luni, plenul, fiind nemultumiti ca lucrarile sunt conduse de catre Roberta Anastase.

Cu numai cateva minute inainte da a parasi sala, viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolaescu, a spus ca puterea se inseala considerand ca lucrarile Parlamentului se pot tine si in absenta opozitiei. Nicolaescu a precizat ca nu a vazut niciun deputat PSD in sala de plen.

Liderul grupului PSD, Mircea Dusa, a precizat in plen ca deputatii social-democrati isi mentin decizia de a parasi lucrarile Camerei atat timp cat acestea sunt conduse de Roberta Anastase. Dusa a mentionat ca deputatii PSD vor sta la sala de grup.

"Noi nu suntem salariati la institutia dumneavoastra, suntem prezenti la lucrarile Parlamentului, dar avem si dreptul de a protesta, iar o forma de protest poate fi si parasirea lucrarilor Camerei", a declarat liderul deputatilor PSD.

Luni, reprezentantii Puterii si cei ai Opozitiei s-au luat la cearta, in debutul sedintei de plen a Camerei Deputatilor. Scandalul a izbucnit dupa ce presedintele Camerei, Roberta Anastase, a venit la prezidiu pentru a conduce lucrarile, iar liderii PSD si cei ai PNL au cerut ca sedinta sa fie condusa de altcineva.

Site-ul Universitatii "Babes-Bolyai", spart de hackeri inaintea vizitei cancelarului german... Emil Boc: Germania va ridica restrictiile pentru lucratorii sezonieri din ianuarie 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x