Antena Căutare

Emil Boc si Anca Boagiu "pe teren" : Au vizitat santierul autostrazii Bucuresti – Ploiesti

Emil Boc a vizitat sambata, alaturi de minitrul Transporturilor, Anca Boagiu, santierul autostrazii Bucuresti – Ploiesti. Autostrada ar putea fi gata in luna mai, si nu in aprilie, termenul initial.

Autostrada ar putea fi gata in luna mai, si nu in aprilie, termenul initial.

Anca Boagiu a precizat ca problemele primei sectiuni a autostrazii se datoreaza lipsei de initiativa a autoritatilor locale si a exproprierilor greoaie.

"Infrastructura si stabilitatea economica sunt importante pentru ca tara noastra sa aiba bani de pensii si salarii", a spus aceasta, conform premierului.

"Guvernul raspunde politic in fata Parlamentului si este dreptul oamenilor sa protesteze in piata. Pentru mine putin conteaza durata mandatului de premier, ci soarta tarii", a mai spus Boc.

Cei doi oficiali au afirmat ca au in executie alti 434 km de autostrada. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este gata in proportie de 90%, au precizat oficialii prezenti la Barcanesti.


Foto: Intact Images

Victor Ponta: Fiecare zi in care acest Guvern ramane in functie este o zi in care Romania pierde bani... Romania, facuta de ris la Strasbourg: Stolojan l-a aparat pe “dictatorul” Viktor Orban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x