Antena Căutare

Fisura in coalitia de guvernare? UDMR Bihor a semnat un pact de colaborare cu USL

Liderul UDMR Bihor, Szabo Odon, si liderii USL din judet au semnat, joi, un protocol de colaborare valabil pana in anul 2016, prin care se obliga sa formeze majoritati in toate consiliile locale din judet si sa sustina in plan national parteneriatul inceput la Oradea.

Szabo, impreuna cu presedintele PNL Bihor, Cornel Popa, cel al PSD Bihor, Ioan Mang, si liderul PC Bihor, Traian Bodea se obliga, prin semnarea procolului, sa colaboreze in plan local, formand coalitii in toate consiliile locale din judet, dar si sa sutina extinderea colaborarii de la nivelul judetului la nivel national.

Presedintii celor patru formatiuni au afirmat ca la baza protocolului stau bunele relatii dintre UDMR si PNL Bihor incepute in timpul guvernarii Tariceanu, cand liberalii bihoreni au sustinut proiectele administratiei judetene si municipale din Oradea, chiar daca nu aveau niciun reprezentant in conducerea acestora.

"Liberalii sunt oameni de cuvant si intotdeauna ce au spus aia au facut", a spus liderul UDMR Bihor, Szabo Odon, care a precizat ca structurile locale ale UDMR se bucura de autonomie si pot incheia si alte coalitii decat cele existente la nivel national.

Sursa: Antena3

Foto: politicalocala.ro

Elena Udrea: Ponta este "regele sexgate-ului din PSD"... Colaborarea dintre ACD si PSD, parafata in Alba, de Dragobete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x