Căutare Live

Fostul ministru PDL Gheorghe Dobre, numit inspector guvernamental

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Radu Roatis de la conducerea Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare (ANSVSA) si l-a numit pe fostul ministru PDL al Transporturilor Gheorghe Dobre in functia de inspector guvernamental.

De asemenea, de la ANSVSA au fost retrasi si vicepresedintii Csutak-Nagy Laszlo si Corneliu Ceica, posturile fiind prelate de Vladimir Alexandru Manastireanu si Marian Pintur.

Premierul a mai decis ca Florin Tunaru, fost director adjunct la Directia Generale a Finantelor Publice Teleorman, coordonator al activitatii de inspectie fiscala, si Mihail Constantin, director in cadrul ANAF, sa ocupe posturi de vicepresedinte in Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

In acelasi timp, medicul primar Florian Dorel Bodog a fost numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii. Au mai fost numiti ca scretari de stat Georgeta Bratu (Ministerul Muncii), Dumitru Daniel Botanoiu si Gheorghe Albu (ambii la Ministerul Agriculturii), informeaza Mediafax.

Curtea Constitutionala se va pronunta azi cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European... Proiect de lege: Tichete de 100 € pentru carti...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri