Antena Căutare

FOTO! Experienta Nicusor Dan: 15 formatii muzicale au cantat pro bono pentru independent

Bucurestenii s-au adunat duminica seara la Arenele Romane pentru a sustine candidatura independentului Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Campania electorala a inceput neoficial in Capitala, desi ne mai despart zile bune de data de 10 mai.

Daca Silviu Prigoana, candidatul PDL, a lansat mascat campania politico-mondena "Plici de-aici, vine Prigoana!", iar Sorin Oprescu (USL) a facut un tur de forta in ultima perioada prin aducerea trofeului Europa League in Capitala sau inaugurarea statiei internodale de pe pasajul Basarab, independentul Nicusor Dan comunica diferit. Experienta muzicala propusa de fondatorul "Salvati Bucurestiul" a ajutat la strangerea a 4000 de semnaturi pentru validarea candidaturii sale.

Astfel, duminica seara, aceasta a invitat bucurestenii la un concert in parcul Carol. 16 formatii si artisti care au cantat pro bono i-au sarit in ajutor, la spectacol participand si mai multi voluntari care au strans alte 4000 de semnaturi pentru validarea independentului in cursa pentru primarie.

Printre artistii care au urcat pe scena s-au numarat Subcarpati, Kumm, Luna Amara, DJ Vasile, Trei Parale si multi altii. Experienta Nicusor Dan a propus, de asemenea, activitati si distractie pentru toate varstele - ateliere de percutie pentru copii si targuri cu obiecte hand-made sau jonglerii cu focul.

Fostul olimpic international de matematica a castigat in ultimii ani 23 de procese impotriva primariei Bucurestilor, a studiat 6 ani in Franta si a fondat in Bucuresti Scoala Normala Superioara.

Tariceanu revine in topul celor mai populari politicieni: Oprescu, cel mai de incredere... Cererea USL privind revocarea Robertei Anastase, respinsa de Comisia juridica a Camerei Deputatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x