Antena Căutare

Franks: Documentul publicat de Nastase, "o ciorna grosiera"

Documentul publicat pe blogul fostului premier Adrian Nastase "nu poate fi decat o ciorna grosiera" si in mod sigur este incomplet, a declarat astazi, seful Misiunii Fondului Monetar International, Jeffrey Franks.

"Scrisoarea de intentie nu a fost inca agreata. Va fi trimisa managementului FMI la Washington si vor fi inserate modificari, iar in aceasta etapa vor mai fi si negocieri suplimentare. Orice se publica este o ciorna incompleta si nu este nimic oficial. Nu am vazut ce a postat domnul Nastase pe blog si nu vreau sa comentez, dar in mod sigur nu este un document final si nu poate fi decat o ciorna grosiera", a spus Franks.

Jeffrey Franks a mai precizat ca, in ceea ce priveste sectorul de sanatate, planul de restructurare a fost agreat cu autoritatile romane inainte de noul acord si nu este nimic nou in scrisoarea de intentie, toate masurile fiind prevazute in vechea scrisoare de intentie, publicata anterior.

Sursa: Jurnalul National

Regele Mihai I renunta la titlul "de Hohenzollern"... Adrian Nastase publica documentul intelegerii secrete Guvern-FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x