Gabriel Oprea: "Taxarea averilor mari si foarte mari va aduce la buget noua miliarde de euro pana in 2015"

Prezent vineri la Ploiesti, cu prilejul conferintei judetene a UNPR, presedintele acestui partid, Gabriel Oprea a anuntat ca legea privind taxarea averilor mari si foarte mari va fi aplicata pana la sfarsitul anului, proiectul de act normativ aflandu-se la ultima procedura.
Referindu-se la cel din urma proiect de act normativ, presedintele UNPR a reiterat faptul ca estimarile arata ca, in trei ani, se vor strange la bugetul de stat 9 miliarde de euro.

"Aceasta lege este prinsa in protocolul coalitiei. Este in ultima procedura, camera decizionala este Camera Deputatilor. Pana la sfarsitul anului, aceasta lege se va aplica si va aduce statului roman noua miliarde de euro pentru pensionari", a sustinut Oprea.

sursa: Jurnalul

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri